Published on by Susan Messi

Pas Super Duitse beker in Argentinië Voetbalshirts het huis Dortmund signaleert Yi Duna Park Stadium, Dortmund 2-0 uiteindelijke overwinning op Bayern München te winnen van de Super Bowl. De eerste helft, Mkhitaryan Dortmund om de impasse te doorbreken, en Harvey - Martinez exit wonden. De tweede helft, Aubameyang hoofd vervulling uitbreiden van de voorsprong.

Het spel staat Lewandowski Bayern geconfronteerd voormalige team, en Sacchi, Muller offensief combinaties partners. Dott tafel Yimobilai, Obame Jong, Mkhitaryan goedkope Voetbalshirts Real Madrid samenstelling aanvalshelft aanvallende lijn. Overeenkomen met de eerste drie minuten, voordat de markt na Sacchi linkervoet de keeper in het strafschopgebied, Lange Mubarak redde de bal. Dan botsen de twee teams, Pace snel. 16 minuten, Martinez keerde bijna leidde Oolong, Neuer vernietigen snel de bal. 23 minuten Route Dortmund-aanval, de grens gesloten nadat Mkhitaryan buitengewone rij gestuurd rechte stekker zone, de bal belandt in de voeten Mkhitaryan wordt vernietigd, Mkhitaryan haalde een netto bal break Dortmund 1-0 impasse. 29 minuten, Martinez ongeluk neergeschoten geschopt toen Schmelzer, vervolgens op de grond viel lijden kan niet deelnemen aan het spel, Dante bank. De volgende wedstrijd Dott nog steeds domineren, Bayern weinig kansen op een positieve schrapen Dott. 43 minuten, Aubameyang kruis van rechts, in het beperkte gebied Hoffman Neuer ontzegd zijn rechtervoet schot werd gevolgd door een lange lijn van Kyle Neuer werd weer opgelost. Dortmund met een voorsprong van doelen bij de rust.

Gemakkelijk veldslagen van de tweede helft aan beide zijden, Durham en Ram vertegenwoordigen beide kanten op de bank kant. 46 minuten Lewandowski gelegenheid om pole, Lange Mubarak aan te vallen Levante schot geblokkeerd. 54 minuten na Yimobilai trekt uit de frontlinie te breken. Dan is nog steeds de aanval op Bayern geen verbetering, Goetze kwam van de bank, in het bijzonder de fans uitgejouwd. 62 minuten Piszczek en Aubameyang muur stropdas, met de verhuizing naar specifieke binnen het strafschopgebied sloeg rechts Boateng Aubameyang tillen pauze, 2-0 na het scoren van Aubameyang Breng Spider-Man masker te vieren. 77 minuten Dott vocht terug Yimobilai geschoten in het beperkte gebied na de verstoring was naar Rhodos Neuer krijgen. 79 minuten, Bayern verdedigingshelft slecht Yimobilai Wide Shot de bal laag rechtervoet. Alabama 81 minuten linkervoet vrije trap van buiten het gebied direct van het centrum, Lange Mubarak snelle reactie redde de bal. Dortmund 87 minuten over offensief Bender buiten het gebied nadat de bal van de rechtervoet schoot hoger. De laatste fase van het spel beide teams deden oogst doelen, en uiteindelijk, Dortmund 2-0 Bayern Lectra Duitse Super Cup. http://www.voetbalshirt2015.be/