Published on by Susan Messi

Kaksinkertainen, helppo tilaisuus ja jäi rangaistus: oli jokainen laukaus, mutta ei antanut voitto PSG Reims (2-2) .For niille, jotka epäilivät, Zlatan Ibrahimovic tulee vielä Suurin etu PSG tällä kaudella.Ruotsalainen on jo osoittautunut vain kaksi peliä rekisteröitymällä kaikki tavoitteet joukkueensa. Sijoitettiin kahdesti alle kahdenkymmenen minuutin aikana Champions Trophy Pekingissä viime viikolla (2-0), se uusiutui Reims perjantaina (2-2). Mutta hänen suorituskyky ei riittänyt pariisilaiset vielä käynnissä nappaamaan voiton. Se olisi voinut olla toinen, jos johtava maalintekijä viimeisen kahden vuoden aikana ollut oli tehokkaampi hiuksia.

Ei ole mitään sanottavaa hänen ensimmäisen maalin, kun hän onnistui kääntämään mukava syötön Pastore pettää tiiviisti Placide. Forgotten Lucas, pääsi täysin López Football paidat pilalla tarjonta Brasilian löytää net kun ei ollut maalivahdin. Ehkä järkyttynyt tästä epäonnistumisesta, jättiläinen on harrastanut naurettavaa simulointi Tacalfred intervention prosessissa, joka on karannut ilmoituksen Mr. Lannoy, jonka päätös viheltää rangaistus Brasilia paidat oli virhe . Justice on tehty vuodesta Ibrahimovic näki yrittää hylätä Placide.

Uskollisena itselleen, hän osoittautui hän oli fyysisesti terävä takaisin alas jatkuvasti väittää pallo, varsinkin tauon jälkeen. Ei aina hyvään käyttöön. Sen kanssa Cavani sijoitettu vasempaan, lähti jälleen toivomisen varaa.Uruguayn on vielä arvellaan tasoitusmaalin keskusta Zlatan Mutta Placiden oli taipua pallon hänen tavoitteensa, joka antoi ruotsalaisille varaa kaksinkertainen hänen ensimmäinen Ligue 1 ottelu kauden jälkeen käydään läpi kaikki valtiot . Tällä menolla tulee olemaan tuskin kukaan estää sen tarjoamasta uusi kruunu paras maalintekijä ...