Fabregas 4 Football paidat , Mercato - Chelsea / Borussia Dortmund: entinen tähti ASSE sinetöi tulevaisuus!

Published on by Susan Messi

ASSE siirtyi Borussia Dortmund vuonna 2013, Pierre-Emerick Aubemyang onnistui ensimmäinen kunnon kausi Dortmundissa.Gabon kansainvälinen ei ole aikomustakaan muuttaa Emerick Aubameyang club.Pierre-oli tähti ASSE. Kaksi sesonkia välillä 2011 ja 2013, Gabonin kansainvälinen sijoitettiin 35 maalia Ligue 1 vihreiden kanssa. Viime kesänä hyökkääjä lensi Borussia Dortmund, kun taas Euroopan varapuheenjohtaja mestari otsikko 14M euroa. Hänen ensimmäinen kausi oli kunniallinen. Aubameyang oli tilaisuutensa, Aubameyang pelit mutta se ei ole myöskään väistämätöntä.

Profiili Gabonin hyökkääjä kiinnostunut joukko Euroopan parhaista seurat. Kuten italialaisia seuroja ja Arsenal. Aubameyang mutta selvästi päätään Real Madrid Football paidat Dortmundissa. Hän haluaa voittaa Bundesliigan. Hän sanoi lehdistötilaisuudessa lähettää Saksan toimisto Sport-Tiedotus-Dienst "Kun Dortmund, laitoin 13 minun Fabregas 4 Football paidat ensimmäinen kausi. Haluaisin laittaa 20 tai enemmän. Nyt kun tiedän Bundesliigassa, toivon voivani tehdä paremmin kausi. "

Aubameyang jatkoi: "Olen sopimuksen vuoteen 2018 kanssa Borussia ja haluan näyttää paljon enemmän ja asettaa itseni täällä. Voin sopeutua mihin tahansa järjestelmään pelata, mutta olen aina sanonut, että mieluummin siirtyä 4-4-2, kasvoin tämän järjestelmän kanssa. "25-vuotias selitti Bild se muutama päivä sitten: "Olen kuullut kaikki huhut, jotka tulevat Italiasta ja muut. Oikeasti, se ei kiinnosta minua. "Aubameyang pää Dortmund. http://www.activeauctionpro.com/

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post