Messi 10, Barcelone / Bayern München: Barça refroidit rinteillä Boateng!

Published on by Susan Messi

Vaikka monet espanjalaiset tiedotusvälineet ilmaisivat kiinnostusta FC Barcelona Jerome Boateng, näyttäisi siltä, että katalaanit eivät aio palkata Keski puolustaja Bayern Munich.Toujours etsivät ylimääräistä Keski puolustaja, FC Barcelona silmäillen Bayern Münchenin mukaan Espanjan lehdistössä, jossa vuodesta 2011 raivoaa Jerome Boateng, monipuolinen puolustaja.25-vuotias näytti olevan hyvä ratkaisu Blaugrana joka jälkeen Luis Suarez ja Jeremy Mathieu, halusi voi iskeä toinen isku.

Mutta se ei ole. Jos uskot, että tieto Sport, FC Barcelona ei olisi aikomusta palkata Saksan kansainvälisen hiljattain kruunattiin maailmanmestari Messi 10 kanssa Nationalmannschaft. Iberian media raportoi, että useat lähteet Katalonian klubi on tiettävästi kiistänyt spekulaatiot, jotka oli käynnistetty Marca aiemmin päivällä.Samojen lähteiden kertoi, että ei Messi 10 Football paidat ollut kontakti Bayern Münchenin ja Andoni Zubizarreta, Barcelona urheilujohtaja.

Lähdön jälkeen ruostumattoman Carles Puyol, joka puolusti värit FC Barcelona lähes viidentoista vuodenaikoina, ja rekrytointi Jérémy Mathieu, Cules etsivät aina puolustava vahvistuksia. Katalaani johtajat vielä haaveilla Marquinhos, mutta näyttäisi siltä, että Paris Saint-Germain ei olisi mitään aikomusta päästää lipsahdus Brasilian, joka saapui kesällä 2013 AS Roma lähes 32M €. http://www.activeauctionpro.com/

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post